Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lindås-Långasjö FF Lindås-Långasjö FF

Hagavallen - konstgräs
5 mars 2016
14:00

Referat: Hovshaga AIF - Lindås BK/Långasjö GoIF

Tidigt ledningsmål signerat Daniel Håkansson (ass Hellborg), sen tog Hovshaga över vi fick problem i uppspelsfasen men försvarade oss bra. Malmqvist fick bryta efter en halvtimma (hälproblem - genomtramp) Noah (14 år) fick debutera som ytterforward till höger. I minut 38 måttade Noah inlägg/skott, bara Noah vet, hur som helst det blev 2-0. I paus byttes Robert J. in som målvakt, Robert H. stog idag 1.a halvlek till skillnad från Lessebomatchen. Efter fem minuter av andra halvlek nickade en Hovshagaspelare in en högerhörna vid första stolpen och en minut senare lyckades samme man nicka in en frispark. Efter denna olyckliga start blev det bättre och vi hade flera chanser att ta ledningen. 3-2 kom också efter halva andra halvlek ett snyggt anfall på högersidan avslutades med lågt inlägg snett inåt bakåt som Håkansson mötte och skarvade in bollen i målvaktens högra hörn. Lite senare tvingades Robert J. bryta matchen han landade otrurligt på sin högeraxel i samband med en räddning och Robert H. fick komma in igen. Hovshaga fick i slutminuterna till en omställning som till slut resulterade i 3-3 efter att en olycklig L/L spelare fått bollen på sig efter en skottretur. Matchen avslutades med att Noah fick till ett bra avslut som styrdes till hörna via kryssribban, mycket nära 4-3. Godkänt överlag men extra plus till unge Noah som inte på något sätt visade någon blyghet i sin debut.

Nästa helg kommer förra årets div III lag IFK Karlshamn till Emmaboda konstgräsplan för match mot L/L, men dessförinnan bortamatch mot FK Karlskrona på konstgräset i Rödeby torsdagen den 10 mars kl 18.45.